SPHINX ALMERE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3047 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sphinx Almere. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 9:06 Er was (zeer) ruim tevoren besteld. Aflevertijd week minder dan één minuut af van bestelde tijd.
16 jun 2024 om 21:09 100%
5 jun 2024 om 19:44 Top! Top! Top!
29 mei 2024 om 20:56 Heerlijk zoals altijd
23 mei 2024 om 19:52 Prima eten en alles was goed warm.
22 mei 2024 om 21:48 Was lekker. Prima alles
10 mei 2024 om 19:28 Was niet tevreden deze keer ,bakjes was het jus uitgelopen dus alles was vet en de kruidenboter was oud zat een sterke smaak aan en was keihard niet te smeren .
8 mei 2024 om 21:44 Behoorlijk asociaal en irritant om mij terug te bellen om te zeggen dat ik niet via thuis bezorgd maar via eigen website moet bestellen.
13 apr 2024 om 17:06 Bezorger had het op een verkeerd adres afgeleverd, daarna was het niet meer warm Sphinx’s gebeld en oplossing aangeboden Voor de rest eten is van goede kwaliteit en normaliter is het ook warm .
11 apr 2024 om 19:39 Altijd heerlijk eten van de Sphinx en aardige bezorgers
7 apr 2024 om 13:46 Het eten was lekker, alleen raar dat werd ik boos gebeld door de eigenaar of ik niet via thuisbezorgd kon bestellen. Zet je restaurant dan niet op thuisbezorgd of ben ik gek???
31 mrt 2024 om 19:42 Salade was een beetje te nat , maar voor de rest prima smaak